Κατερίνα Παπαλουκά

 Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος 

''Ηλιούπολη φωτεινή πόλη''

''Με μεγάλη μου χαρά και τιμή συμμετέχω στον συνδυασμό του παλιού μου προπονητή, Δημήτρη Ευαγγέλου!!

Το ήθος του, η αξιοπρέπειά του και ο ακέραιος χαρακτήρας του, με ώθησαν στο να αποδεχθώ την πρότασή του να ακολουθήσω τον δρόμο που χάραξε όλη η ομάδα του!

Το όραμα και οι αξίες που πρεσβεύουν, ας γίνουν κοινά για όλους τους πολίτες της Ηλιούπολης, εφόδια ικανά να πραγματοποιήσουν στόχους, όνειρα και καινοτόμες ιδέες.

Ας δώσουμε την ευκαιρία στον Δημήτρη Ευαγγέλου να προσφέρει για το κοινό καλό της πόλης μας!!''


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Η καταγωγή μου είναι από την όμορφη Άσκρη Βοιωτίας με την Κοιλάδα των Μουσών, γενέτειρα του επικού μας ποιητή Ησίοδου.  

Από μικρή ήμουν αθλήτρια μπάσκετ του Γ.Σ. Ηλιούπολης, έχοντας πάρει τίτλους πρωταθλητισμού στις κατηγορίες Γυναικών Α’, Β’ και Γ’ ΕΣΚΑ.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας και το 2008 πήρα το Μεταπτυχιακό μου Δίπλωμα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Υπηρεσιών με ειδικότητα στο Μάρκετινγκ, Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία.

Έχω  εργασθεί ως γυμνάστρια - προπονήτρια μπάσκετ σε ακαδημίες μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών, στα εκπαιδευτήρια της Ελληνογερμανικής Αγωγής, αλλά και ως ναυαγοσώστρια στις κατασκηνώσεις της Εθνικής Τραπέζης.

Τα έτη 1998-2000 εργαζόμουν σε κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος ενώ παράλληλα ήμουν Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στα Δημόσια ΙΕΚ Βάρης, Αγ. Δημητρίου και Γλυφάδας.

Από το 2001-2012 εργάσθηκα ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στην Εταιρεία Διανομής Αερίου ΑΕ και από το 2012 ως και σήμερα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΚΑ).

Ως εκπρόσωπος του ΥΠΕΚΑ έχω συμμετάσχει στις Τακτικές Συναντήσεις της μόνιμης ομάδας των χωρών – μελών του ΔΟΕ για θέματα έκτακτης ανάγκης (SEQ) και αγοράς πετρελαίου (SOM) που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας στο Παρίσι.  

Το 2015 εργάσθηκα ως Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης (ΠΣΕΑ) του ΥΠΕΚΑ, ενώ ως εκπρόσωπός του συμμετείχα στις Στρατιωτικές Ασκήσεις: ΤΑΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 2012», ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013 και 2015 στα γραφεία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Το 2013 συμμετείχα στη διαδικασία αξιολόγησης προτάσεων του προγράμματος «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» του ΕΦΕΠΑΕ - Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 2 ετών.


Η Κατερίνα Παπαλουκά στο facebook

Προβλήθηκε 1819 φορές