Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του «πλυντηρίου» στοιχηματισμού, καθώς, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Η Δίκη στο Open», ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, διερευνά εγκληματική οργάνωση, η οποία «ξέπλυνε» τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο ευρώ(!) μέσω παράνομου στοιχηματισμού.

Πρόκειται για την υπόθεση, για την οποία συνέταξε πόρισμα ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, με αφορμή τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα, το 2018.

Ο εισαγγελέας κ. Σπυρόπουλος έχει στα χέρια του το 200 σελίδων πόρισμα της Αρχής Ξελύματος, με τουλάχιστον 60 εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, παράγοντες και επιχειρηματίες και διερευνά το βαθμό συμμετοχής και το ρόλο τους σε μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις.

Παράλληλα, ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που μελετά την άσκηση ποινικών διώξεων για την ελληνική εμπλοκή του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, προχώρησε σε κίνηση-«βόμβα». Ζήτησε την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών νέων προσώπων, που προέκυψαν από την έρευνα τουλάχιστον 30 εμπλεκομένων στην υπόθεση.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 635 φορές
Μητροπολίτης Γεράσιμος: Ο ιεράρχης με τα αντιεμβολιστικά κηρύγματα και την άρνηση να διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Λασιθίου, Γεράσιμος, έρχεται σε αντίθεση με την τοπική κοινωνία...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.