Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης αποδέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δωρεά και την τοποθέτηση ενός αεροπλάνου Boeing 747 της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, έμπροσθεν του γηπέδου Σουρμένων, από την εταιρία ZELA AVIATION.

Όπως αναφέρθηκε σχετικά κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη λήψη της απόφασης, η προβολή ενός αεροπλάνου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης θα αποτελέσει μαγνήτη για τους επισκέπτες, ενισχύοντας την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και διεθνή αναγνώριση.

Επίσης, σημειώθηκε ότι η παρουσία ενός αεροπλάνου της Ολυμπιακής Αεροπορίας θα αποτελέσει σύμβολο της αεροναυτικής ιστορίας και θα προσφέρει εκπαιδευτική προοπτική για τους επισκέπτες.

Παράλληλα, θα ενθαρρύνει το ενδιαφέρον των νέων για την αεροναυτική και την τεχνολογία λειτουργώντας ως έμπνευση για τις μελλοντικές γενιές.

Στο πλαίσιο της απόφασης αναφέρεται ότι πρέπει να θεσπιστούν αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και να διατηρείται συνεχής επιτήρηση για την προστασία του κοινού.

Επιπλέον, πρέπει να εξασφαλιστεί η συνεχής συντήρηση του αεροσκάφους με έμφαση στην ασφάλεια και την ακεραιότητά του. Σε ό,τι αφορά την εκπαιδευτική χρήση σημειώνεται η ανάγκη να προωθηθεί η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που θα ενισχύσει την παιδεία και το ενδιαφέρον των νέων για την αεροναυτική.

Όλα τα έξοδα για την μεταφορά, τοποθέτηση και συντήρηση του αεροσκάφους θα γίνουν από την εταιρία ZELA AVIATION.

www.newmoney.gr

Προβλήθηκε 907 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.