Λήστεψαν 61χρονο στον Άλιμο - Νύχτα τρόμου για περιπτερά στην Καλλιθέα

Στα πέριξ 01 Απριλίου 2024

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα δύο άτομα πλησίασαν 61χρονο στον Άλιμο και τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματική βίας.

Οι δράστες πήραν χρήματα από το θύμα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο εκτός από την αστυνομία κλήθηκε και ασθενοφόρο ώστε ο 61χρονος να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας που εφημέρευε.

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού στην Καλλιθέα.

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα ένας άνδρας πήγε σε περίπτερο στην Καλλιθέα όπου με απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την υπάλληλο και αφαίρεσε χρήματα από το ταμείο. Ο δράστης εξαφανίστηκε με την αστυνομία να επιχειρεί να τον ταυτοποιήσει από την περιγραφή της υπάλλήλου και από κάμερες ασφαλείας.

www.dnews.gr

Προβλήθηκε 13049 φορές

Άγιος Δημήτριος: Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των γυναικών που εξέδιδε ο 42χρονος-  Η ανήλικη με τα 10 ραντεβού και οι βασανισμοί της εγκύου

Ο 42χρονος μαστροπός απειλούσε νεαρή κοπέλα ότι θα βλάψει τις γάτες της, εκμεταλλευόταν την ευαλωτότητα των θυμάτων του και τα εξανάγκαζε να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες πορνό και να συνευρεθούν με τον ίδιο αλλά και με πελάτες

Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα και διπλά τους μια καραμπίνα - Η γυναίκα έχει πυροβοληθεί στον θώρακα

Νεκροί βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου με την γυναίκα να βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.