Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα δύο άτομα πλησίασαν 61χρονο στον Άλιμο και τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματική βίας.

Οι δράστες πήραν χρήματα από το θύμα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο εκτός από την αστυνομία κλήθηκε και ασθενοφόρο ώστε ο 61χρονος να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας που εφημέρευε.

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού στην Καλλιθέα.

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα ένας άνδρας πήγε σε περίπτερο στην Καλλιθέα όπου με απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την υπάλληλο και αφαίρεσε χρήματα από το ταμείο. Ο δράστης εξαφανίστηκε με την αστυνομία να επιχειρεί να τον ταυτοποιήσει από την περιγραφή της υπάλλήλου και από κάμερες ασφαλείας.

www.dnews.gr

Προβλήθηκε 1151 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.