Με στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ στην αυριανή 24ωρη απεργία

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 20 Σεπτεμβρίου 2023

Στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 για το εργασιακό νομοσχέδιο αποφάσισε να συμμετάσχει και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00-21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας 5.00 π.μ. ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00).

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1626 φορές
Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου - Νέο Προεδρείο και νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Συγκροτήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2026, σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, όπως αυτό προέκυψε από τις διαδικασίες του 40ού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, με την εκλογή του νέου Προεδρείου και τη διαμόρφωση της νέας σύνθεσης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αξιολόγηση: Παράνομη κρίθηκε η απεργία-αποχή -Τι απαντά η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου 2026 αργά το μεσημέρι, με αποφάσεις καρμπόν κρίθηκαν παράνομες, όλες οι κινητοποιήσεις για απεργία-αποχή που είχε αποφασίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για μια σειρά Ομοσπονδίες του Δημοσίου μεταξύ αυτών και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.