Μεγάλο Καβούρι: Τραγωδία με 6χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα

Στα πέριξ 16 Ιουλίου 2023

Τραγωδία με θύμα ένα 6χρονο αγοράκι σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Μεγάλου Καβουριού Αττικής, όταν ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.

Το ανήλικο αγόρι, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του εν λόγω ανήλικου για έκθεση του ανηλίκου σε κίνδυνο (παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ.), ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πνίγηκαν δύο άνδρες σε Γλυφάδα και Εύβοια

Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα το πρωί του Σαββάτου σε Γλυφάδα και Εύβοια.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή της ακτής Β’ Γλυφάδας ένας 72χρονος, ενώ λίγες ώρες μετά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας ακόμη άνδρας στα νερά της Εύβοιας.

Στη Γλυφάδα ο 72χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σε μία αντίστοιχη περίπτωση, το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 76χρονος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Κάβος» Αγίου Γεωργίου Λιχάδας Ευβοίας.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Και για τα δύο περιστατικά διενεργείται νεκροψία – νεκροτομή.

Ακόμη ένας τουρίστας νεκρός στη θάλασσα στα Χανιά

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε ξανά το Σάββατο και σε παραλία των Χανίων όπου ένας τουρίστας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τις απογευματινές ώρες όταν ο άτυχος 60χρονος την ώρα που έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα του Κουμ Καπί έχασε τις αισθήσεις του.

Τον 60χρονο εντόπισαν οι λουόμενοι που ειδοποίησαν τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο. Οι διασώστες τον παρέλαβαν χωρίς σφυγμό και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 16511 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια