Μίκης Θεοδωράκης - ''Στη σκηνή και στην οθόνη'' - Κηποθέατρο Παπάγου

Άρτος και Θεάματα 01 Ιουνίου 2025

Ο Σύλλογος Φίλων ΑμεΑ «Αγάπη και φροντίδα» και ο Μάκης Δελαπόρτας, παρουσιάζουν, εν όψει των 100 χρόνων από τη γέννηση του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα.


Σκηνοθεσία, παρουσίαση: Μάκης Δελαπόρτας, Κείμενα: Μάκης Δελαπόρτας, Στέλιος Παπαδόπουλος

Ερμηνεύουν: Ελένη Δήμου, Βασίλης Λέκκας, καθώς και (αλφαβητικά) οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Λουδάρος, Παναγιώτης Πετράκης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Τάνια Τρύπη.

Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κουβαράς

Συμμετέχουν, ακόμα, ο Ισίδωρος Πάτερος με τους «Χάρισμα» και η «Παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηλιούπολης».

Εκτέλεση παραγωγής: Entertain.gr

Με τη στήριξη της Ακαδημίας Εθελοντών HELP HELLAS

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων «Το Εργαστήρι».

https://festival.dpapxol.gov.gr

Προβλήθηκε 1976 φορές

Τα ζώδια την Παρασκευή 1 Μαϊου 2026

Πρωτομαγιά με Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού και η μέρα είναι γεμάτη πάθη, σκάνδαλα, αποκαλύψεις και ψυχολογικές διεργασίες , ιδιαίτερα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι 2ου δεκαημέρου.

Η συνταγή της ημέρας, Tετάρτη 29 Απριλίου 2026: ''Αρακάς λαδερός, αγιορείτικος, με πατάτες και καρότα''

Έτσι ακριβώς μας μαγείρεψε τον λαδερό αρακά ο πατέρας Γεώργιος στην κουζίνα της Αθωνιάδας, του εκκλησιαστικού λυκείου στις Καρυές, πλάι στη σκήτη του Αγίου Ανδρέα.