ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρένα, ταξί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 24 Φεβρουαρίου 2024

Απεργία 24 ωρών κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα οι συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων στις αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες να πάρουν αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς εκείνη τη μέρα.

Συγκεκριμένα, τα αστικά λεωφορεία θα κάνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Μάλιστα, προβλέπεται από τις 10:00 π.μ. ή αργότερα (έξοδος οχημάτων από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ.), ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00.

Στην απεργία θα συμμετάσχει και ο σιδηρόδρομος, μαζί με τον Προαστιακό Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μετά από απόφαση των σωματείων εργαζομένων (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ, Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Θα απεργήσουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κάτι που σημαίνει ότι θα ακυρωθούν όλες οι πτήσεις.

Βέβαια, μέχρι τώρα, δεν έχουν ανακοινωθεί αποφάσεις σχετικά με το Μετρό, κάτι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, σε απεργία θα κατέβουν και οι οδηγοί ΤΑΞΙ, με απόφαση του ΣΑΤΑ, από την Τρίτη (27/2) έως και την Τετάρτη (28/2).

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1681 φορές
''ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ'' - Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Ενημερωθήκαμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη που δώσατε σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, δηλώσατε ότι: «φέτος οι Δήμοι της χώρας πήραν σαράντα εκατομμύρια ευρώ (40.000.000 €) για καθαρισμούς, ενώ πέρυσι είχαν πάρει τριάντα έξι εκατομμύρια ευρώ (36.000.000 €)». Δηλαδή, τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (4.000.000 €) περισσότερα από την προηγουμένη χρονιά!