Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό - Στάση εργασίας αύριο Πέμπτη σε λεωφορεία, τρόλεϊ.

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 05 Απριλίου 2023

Νέα ταλαιπωρία περιμένει και αύριο (6.4.2023) το επιβατικό κοινό της Αθήνας, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ ανακοίνωσαν στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ από τις 11:00 έως τις 16:00.

Έτσι από τις 11:00 έως τις 16:00 αύριο Πέμπτη η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω της νέας στάσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΑ.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν «συγκοινωνίες ασφαλείας, σύγχρονες, ποιοτικές με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή» και ζητούν «να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς του εργαζόμενους».

Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 10:00 π.μ. ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00.

Κανονικά θα κινούνται τα Λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.

Το επιβατικό κοινό θα ταλαιπωρηθεί και σήμερα (5.4.2023), καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ έκαναν ήδη στάση εργασίας το πρωί από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00, ενώ το ίδιο θα κάνουν και απόψε από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 942 φορές
Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου - Νέο Προεδρείο και νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Συγκροτήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2026, σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, όπως αυτό προέκυψε από τις διαδικασίες του 40ού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, με την εκλογή του νέου Προεδρείου και τη διαμόρφωση της νέας σύνθεσης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αξιολόγηση: Παράνομη κρίθηκε η απεργία-αποχή -Τι απαντά η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου 2026 αργά το μεσημέρι, με αποφάσεις καρμπόν κρίθηκαν παράνομες, όλες οι κινητοποιήσεις για απεργία-αποχή που είχε αποφασίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για μια σειρά Ομοσπονδίες του Δημοσίου μεταξύ αυτών και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.