Νίκη και πρόκριση για τον Γ.Σ.Ηλιούπολης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Εντός των τειχών 23 Δεκεμβρίου 2021

Σήμερα Πέμπτη 23.12.2021 και ώρα 02.30 μ.μ. διεξήχθη ο αγώνας για την 6η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μεταξύ των ομάδων του Γ.Σ.Ηλιούπολης και του Αθηναϊκού.

Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 5-0 ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι  αγώνες  και τα αποτελέσματα για την 6η φάση είναι:

Οι δύο άλλες ομάδες της πόλης μας που θα αγωνιστούν στην 6η φάση:

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ (05.01.2022 και ώρα 02.30 μ.μ.)

ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ - ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (06.01.2022 και ώρα 02.30 μ.μ.)


Προβλήθηκε 772 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''Ο Δήμος Ηλιούπολης σε πορεία πλήρους ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ''

Όλο και πιο καθαρή γίνεται η πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής Ηλιούπολης: Ενισχύει την εμπορευματοποίηση υπηρεσιών (ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ - ΑΝΤΙΤΙΜΑ- ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ) που θα έπρεπε να είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ και ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ.

Υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη: Ένοχος αλλά ελεύθερος ο αστυνομικός

«Ενόψει του νομοθετικού καθεστώς που ίσχυε κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης, δεν επιτρέπεται η αναστολή και η μετατροπή, δεν μετατρέπει και διατάσσει την έκτιση της ποινής», είπε η Πρόεδρος, προσθέτοντας πως αφαιρείται ο χρόνος προσωπικής κράτησης.

Επίδομα ευθύνης Παιδικών Σταθμών, η πίεση των εργαζομένων έφερε την δέσμευση όχι η ''ευαισθησία της Διοίκησης'' (ανακοίνωση)

Απάντηση στην ανάρτηση του Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου για την δέσμευση του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, να πληρωθεί με εντολή του το επίδομα ευθύνης για τις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών, δίνει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης.

ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη: ''Ο Δήμος Ηλιούπολης προχωρά σε ιδιωτικοποίηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ηλιούπολης''.

Με σημερινή απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, δυστυχώς, η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Δημοτικής Συγκοινωνίας ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΤΑΙ. Το σύνολο του Μεταφορικού Έργου ανατίθεται σε ιδιωτική εταιρεία.