Δημήτρης Πανταζόπουλος 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΟΥ

Απογοήτευση και έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε η παραίτηση του Γιάννη Πούλου, Αντιδημάρχου Ηλιούπολης. Ο Γιάννης Πούλος είναι φίλος, συναγωνιστής και συνοδοιπόρος μου τα τελευταία 15 χρόνια.

Πορευτήκαμε μαζί, σε δύσκολες εποχές, στην αντιπολίτευση, μάθαμε να συζητάμε, να αγωνιζόμαστε και να προχωράμε μαζί, με αυτονομία σκέψης και βούλησης, με μοναδικό στόχο την Ηλιούπολη που ζούμε και αγαπάμε. Ο Γιάννης Πούλος εκλέγεται από το 2010 με το ΕΝΑΚ και όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται καθημερινά, ακούραστος και χαμογελαστός, δίπλα στους πολίτες, τις γειτονιές και την κοινωνία της πόλης.

Τιμήθηκε από τους Ηλιουπολίτες, αγαπήθηκε και καταξιώθηκε. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια και ευαισθησίες. Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος από το 2019 έως σήμερα, βρισκόταν δίπλα στο Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή και έχει επιτελέσει αξιοζήλευτο έργο στις Κοινωνικές Υπηρεσίες που του ανατέθηκε και όχι μόνο.

Γνωρίζω πολύ καλά, ότι με πόνο ψυχής καταθέτει τους λόγους της παραίτησης του. Ο Γιάννης Πούλος στην ουσία αναφέρει τους προβληματισμούς που ταυτίζονται με τις απόψεις του ΕΝΑΚ. Απόψεις που έχουμε εκθέσει εδώ και ένα χρόνο στο Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη.

Πιστεύουμε στις συνεργασίες και την διεύρυνση που ενώνει δυνάμεις και προτάσεις για την πόλη. Η προσπάθεια όμως του Δημάρχου είναι να ενώσει ένα αυτοδιοικητικό δυναμικό από διαφορετικές τάσεις, ιδεολογίες και διαδρομές, απλά με ένα όνομα.

Δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή, ότι δεν είναι το όνομα της παράταξης που θα την ενώσει αλλά οι αρχές, οι δεσμεύσεις, το πρόγραμμα, ο αυτοδιοικητικός προσανατολισμός και η ενιαία πολιτική συμπεριφορά προς τους δημότες και τα προβλήματα της πόλης.

Τότε και μόνο τότε, κατοχυρώνεται ουσιαστική προγραμματική ενότητα και συμπόρευση μιας παράταξης.

Τότε και μόνο τότε, μπορείς να απαντήσεις στα προβλήματα της πόλης, όπως: Δημοτική συγκοινωνία, περιβάλλον, ανακύκλωση, αισθητική της πόλης, ελεύθερη πρόσβαση, κυκλοφοριακό, πεζοδρομήσεις, σύνδεση αστικών πάρκων και πολιτιστική ταυτότητα πόλης.  

Γιάννη, το ΕΝΑΚ είναι αλληλέγγυο δίπλα σου και σε τιμά για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς που σε διακρίνει.

https://m.facebook.com

Προβλήθηκε 920 φορές

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΝΤΑΡΗ - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Η Μελέτη ολοκληρώθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Υπουργείο και την Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες