Ο Δήμος Ηλιούπολης τιμά τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 14 Μαΐου με μουσική, χορό και δρώμενα στο Πάρκο Ναυαρίνου

Εντός των τειχών 09 Μαϊου 2023

Ηλιούπολη, 09/05/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ηλιούπολης τιμά τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 14 Μαΐου με μουσική, χορό και δρώμενα στο Πάρκο Ναυαρίνου.


Ο Δήμος Ηλιούπολης τιμά την ημέρα της Μητέρας διοργανώνοντας ανοιχτή εκδήλωση και σας καλεί να τις γιορτάσουμε όλοι μαζί με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων – εκπλήξεων για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο ανακαινισμένο Πάρκο Ναυαρίνου (είσοδος από Μαρίνου Αντύπα).

Συγκεκριμένα, οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι:

  • Μοντέρνος χορός για παιδιά και χορός για τις μαμάδες με ασκήσεις και διατάσεις.
  • Τα παιδιά των 8oυ και 17ου Δημοτικών Σχολείων θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς για τη μάνα και την Άνοιξη και θα μας καλέσουν να μπούμε στο χορό.
  • Τα παιδιά του 20ου Δημοτικού Σχολείου θα μας παρουσιάσουν το βραβευμένο τους project ρομποτικής.
  • Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια» θα συμμετέχουν με θεατρικό δρώμενο.
  • Θα διεξαχθεί αγώνας σκάκι «σιμουλτανέ» στο χώρο των σταθερών τραπεζιών.
  • Οι μικροί κηπουροί θα δημιουργήσουν τη δική τους γωνιά φυτεύοντας λουλούδια και αρωματικά φυτά, θα συναρμολογήσουν και θα χρωματίσουν την 1η γλάστρα ποδήλατο.
  • Με το Σώμα Ελλήνων Οδηγών θα ετοιμάσουμε τα δικά μας κεράσματα.
  • Θα κάνουμε ανοιξιάτικο face painting.
  • Θα στολίσουμε τα λουλουδάτα δώρα που θα προσφέρουμε στις μαμάδες μας.
  • Θα απολαύσουμε ανάγνωση παραμυθιού για τη μητέρα.
  • Θα κυνηγήσουμε τους θησαυρούς των αξιών μέσα στο πάρκο.


Φυσικά όλοι μαζί θα μπορούμε να απολαύσουμε τη νέα παιδική χαρά, τον ανανεωμένο χώρο άθλησης του πάρκου και τα τραπέζια του πινγκ-πονγκ.

Σας περιμένουμε με χαρά στην πιο όμορφη γιορτή του χρόνου για να πούμε δυνατά όλοι μαζί «Μαμά μου σ’ αγαπάω».

Προβλήθηκε 547 φορές

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.