(αναδημοσίευση από το ilefkada.gr)

Ο συμπατριώτης μας Σταύρος Γεωργάκης, ιδρυτής του πλέον πετυχημένου ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy 92, ο άνθρωπος που έχει κάνει μεγάλη διαδρομή στην αυτοδιοίκηση και δίπλα στον αδερφό του πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης, Θοδωρή Γεωργάκη, θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του δήμου Λευκάδας.

Ο Σταύρος Γεωργάκης αναμένεται εντός των ημερών να έρθει στην Λευκάδα για τα διαδικαστικά σχετικά με την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού.

Ποιος είναι ο Σταύρος Γεωργάκης 

“Ο Σταύρος Γεωργάκης γεννήθηκε στη Λευκάδα και από το 1972 κατοικεί στην Ηλιούπολη.

Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από τη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Είναι ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy 92 FM, από το 1989 έως σήμερα.

Παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. και της Διοικούσας Επιτροπής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Είναι υπεύθυνος για το ΓΕΜΗ, τις επιχειρήσεις και τη νεανική επιχειρηματικότητα. 

Επίσης είναι Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Μελετών του ΕΒΕΑ, που ειδικεύεται σε έρευνες και μελέτες για εργασιακά θέματα. 

Επί 16 έτη (1990 – 2006) διετέλεσε άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Ηλιούπολης, Θόδωρου Γεωργάκη. 

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής, της τριμελούς επιτροπής επιλύσεως φορολογικών διαφορών στη ΔΟΥ Ηλιούπολης και μέλος της επιτροπής σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου (ΑΔΕΣ). 

Επίσης είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και επισκέπτης καθηγητής οικονομικών, marketing & MME στο BCA (Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών)“.

www.notia.gr

Προβλήθηκε 1184 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.