Ο καιρός την Τετάρτη 14.05.2025

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 13 Μαϊου 2025

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 14-05-2025
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 21 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 23 και κατά τόπους στα δυτικά και τη νότια Κρήτη τους 24 βαθμούς Κελσίου.

περισσότερα στο: http://oldportal.emy.gr

Προβλήθηκε 775 φορές
Ο καιρός την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2025

Πιθανώς κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά μέχρι αργά το απόγευμα και στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη καθώς και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από τις απογευματινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα.