Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και στη νοτιοανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ στα στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, θα φτάσει στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τους 22 με 24 βαθμούς και τοπίκά στα δυτικά τους 25 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.
Η τεχνητή νοημοσύνη και ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι πλέον μελλοντική υπόσχεση αλλά άμεση ανάγκη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.