• venchi
  • george's_jewellery
  • anthologio
  • vlachos_apofraxeis
  • ispecs
  • syntrivani
  • raxati
  • paulou_dontia
  • carbonoff
  • kargas
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • chrisalida
  • Iraklis_Tsims
  • kids_party
  • goudis
  • 3pigs
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • enso_tatoo
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • jason cafe
  • artina bakery
  • moutrakia.kids.tv
  • booze
  • skoumis_metaforiki
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • dimi_fashion
  • psinokaimetho

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-12-2025
Στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την Κρήτη και το νότιο Ιόνιο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια όπου θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 με 18 και κατά τόπους στη νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

περισσότερα στο: http://oldportal.emy.gr

Προβλήθηκε 1115 φορές