Αναστάσιος Παναγιώταρης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Κεντρικού Τομέα Αθηνών

''ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ''Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του φίλου Νίκου Χαρδαλιά να συστρατευθώ στον αγώνα για την Περιφέρεια Αττικής.


Θεωρώ πως η τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετώ για μία δεκαετία τώρα, έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα αλλά και γνώση.


Οι σπουδές μου ως Πολιτικός Μηχανικός και η εξειδίκευση μου με Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση, μου έχουν δώσει τη γνώση.


Η θητεία μου ως Αντιδήμαρχος και ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου Ηλιούπολης και οι ενέργειες μου για την αξιοποίηση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και απο τους υπόλοιπους φορείς αποδεικνύουν όχι μόνο το όραμα, αλλά και την αποφασιστικότητα μου να συνεισφέρω το μέγιστο δυνατό στην τοπική αυτοδιοίκηση.Βιογραφικό.

Ο Τάσος Παναγιώταρης γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατοικεί στην Ηλιούπολη.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Μπέρμινχαμ της Αγγλίας (Civil Engineering, University of Birmingham, England) με μεταπτυχιακό τίτλο στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (MSc in Construction Management, University of Birmingham, England), σπουδές που έγιναν το επάγγελμά του.

Από το 2014 η αγάπη του για το δήμο και τα κοινά και η εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό του τον ανέδειξαν δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ηλιούπολης.

Στη διάρκεια αυτών των ετών διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου για Τεχνικά Θέματα, θέση που του έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσει σημαντική εμπειρία, να ασχοληθεί ενεργά με τα προβλήματα του Δήμου, και να δει ιδίοις όμμασι τα σημαντικά περιθώρια επίλυσης τους.

Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Ζωή Κρονάκη και μαζί έχουν δύο παιδιά που θέλει να αγαπήσουν την Ηλιούπολη.


Ο Τάσος Παναγιώταρης στο Facebook

Προβλήθηκε 1338 φορές