Παίκτης του Πανελευσινιακού είναι πλέον ο Γιώργος Γεμιστός.

Εντός των τειχών 03 Αυγούστου 2022

Παίκτης του Πανελευσινιακού είναι ο Γιώργος Γεμιστός.

Την επιθετική του γραμμή δυνάμωσε ο Πανελευσινιακός, με την απόκτηση του Γιώργου Γεμιστού. Πέρυσι ο 27χρονος φορ αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη, ενώ έχει παίξει σε αρκετές ομάδες Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γεμιστό.

Ο ικανότατος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας βοηθώντας την να πετύχει τους υψηλούς στόχους της.

Έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων στο Αιγάλεω στον Αστέρα Βλαχιώτη, στη Καβάλα, στη Σπάρτη, ενώ τελευταίος σταθμός στη καριέρα του ήταν η ομάδα της Ηλιούπολης.

Γιώργο καλωσόρισες στην οικογένεια του Πανελευσινιακού!

Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες!».

amp.onsports.gr

Προβλήθηκε 882 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025