Παραλία Αλίμου: Σύλληψη 61χρονου που ''άρπαζε'' κινητά, ρολόγια, πορτοφόλια και γυαλιά ηλίου

Στα πέριξ 10 Ιουνίου 2024

Έναν 61χρονο «τσάκωσε» η αστυνομία έπειτα από πολλές καταγγελίες για κλοπή αντικειμένων αξίας στην παραλία Αλίμου.

Η κλοπή έγινε χτες (09.06.2024), στις 8:30 το πρωί, με τις αρχές να ενημερώνονται για το περιστατικό όπου ένας άντρας έκλεψε αντικείμενα από Βρετανούς τουρίστες. Περιπολικό της αστυνομίας έσπευσε άμεσα στην παραλία Αλίμου, και μέσω έρευνας, μπόρεσε να βρει την τοποθεσία του δράστη.

Ο 61χρονος έκλεψε ένα τσαντάκι γεμάτο με χρήματα και ένα κινητό μεγάλης αξίας. Μέσω GPS, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον άντρα, ιρανικής καταγωγής, στην Ομόνοια, στην οδό Μάγιερ από το σήμα που εξέπεμπε το κινητό ενός Βρετανού τουρίστα.

Η ΕΛΑΣ, προχώρησε στη σύλληψή του, παρά την ιδιαίτερη αντίσταση που άσκησε.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 4996 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.