Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας

Στα πέριξ 10 Ιανουαρίου 2024

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε πρόωρα και ξαφνικά ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Θώδας.

Συγκλονισμένοι συγγενείς, φίλοι και ολόκληρη η πόλη του Ζωγράφου από τον ξαφνικό θάνατο του μέχρι πριν 10 μέρες δήμαρχο της πόλης.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, ο κ. Θώδας, εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο για στεφανιογράφημα αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2001 απέκτησε το πρώτο του μεταπτυχιακό με θέμα «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το 2014 ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό με θέμα «Διαχείριση Πολιτικών – Διεθνής Πολιτική» στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.

Το 1993 άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ το 2001 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης του Τμήματος Επερωτήσεων της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων.

Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

www.aftodioikisi.gr

Προβλήθηκε 3731 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.