Πρόστιμα 20.000 ευρώ σε βενζινάδικα σε Πειραιά, Καλλιθέα και Βύρωνα για αισχροκέρδεια

Στα πέριξ 10 Απριλίου 2023

Πρόστιμα συνολικού ύψους 20.000 ευρώ σε τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αττική, ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις αισχροκερδούσαν σε σχέση με τις τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου κίνησης.

Ειδικότερα, σε ελέγχους της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς

(ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων σε Πειραιά, Καλλιθέα και Βύρωνα (2) «παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας (Νόμος 4818/2021) στη βενζίνη και το πετρέλαιο κίνησης».

Κατά συνέπεια με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη στις τέσσερις αυτές επιχειρήσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 20.000 ευρώ.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 4557 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.