Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν έλεγχοι στα Χανιά από κλιμάκιο της ΑΑΔΕ, συνοδεία Αστυνομίας, με σκοπό την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με το zarpanews, ελεγκτές από το Ηράκλειο πήγαν την Παρασκευή στα Χανιά για να κάνουν έλεγχο για φοροδιαφυγή, σε ένα σπίτι μέσα στο οποίο μια γυναίκα έκανε περιποιήσεις νυχιών και μάλιστα διαφήμιζε τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έβαζε αγγελίες για να βρει πελάτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα δεν είχε κάνει καν έναρξη επαγγέλματος και δεν έκοβε παραστατικά…

Το κλιμάκιο επέβαλε συνολικό πρόστιμο 35.000 ευρώ. 

Θυμίζουμε ότι από το περασμένο φθινόπωρο είχε γίνει γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών ότι θα επιστρατεύονται και τα Social Media στο πλαίσιο των ελέγχων, για ανθρώπους που έχουν επαγγελματική δραστηριότητα χωρίς να αποδίδουν φόρους…

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 758 φορές
Πάσχα: Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται - Τι ισχύει για τις αργίες

«Οδηγό δικαιωμάτων» των εργαζομένων που θα εργαστούν τις ημέρες του Πάσχα, έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΣΕΕ, τόσο για τις αμοιβές που δικαιούνται, όσο και για τα ωράρια εργασίες, τις ημέρες ανάπαυσης που δικαιούνται, αλλά και τις ΣΣΕ και τους κανονισμούς εργασίας, που προσδιορίζουν τους όρους εργασίας.

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Οι καταναλωτές έχοντας λάβει και το Δώρο Πάσχα στους λογαριασμούς τους, σπεύδουν για τις πασχαλινές αγορές της τελευταίας στιγμής. Το ίδιο θα κάνουν και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, 3 Μαΐου.