Tag: ΚΑΙΡΌΣ

Αττική : Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και προς το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις από το μεσημέρι στην Πάρνηθα και από τη νύχτα στα υπόλοιπα ορεινά.

Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.