Στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσεται δυναμικά το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο Δήμο Ελληνικού ? Αργυρούπολης και την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, η Θεατρική Ομάδα της Πόρτας Ανοιχτής παρουσιάζει τη παράσταση: .
Στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσεται δυναμικά το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο Δήμο Ελληνικού ? Αργυρούπολης και την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, η Θεατρική Ομάδα της Πόρτας Ανοιχτής παρουσιάζει τη παράσταση: .
Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι το Δημαρχείο θα παραμείνει ανοιχτό τις επόμενες ημέρες και νύχτες, προκειμένου να φιλοξενήσει τις ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη να προστατευθούν από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Το Δημαρχείο θα παραμείνει ζεστό και ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για όποιον συμπολίτη μας τo έχει ανάγκη.
Αλλάζει δραματικά από σήμερα το σκηνικό του καιρού. Ο ήλιος δίνει τη θέση του στα σύννεφα και ξεκινούν βροχές και χιόνια.
Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν σήμερα Πέμπτη στα ανατολικά και νότια. Από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Τοπικές βροχές από το βράδυ στο Ιόνιο και πιθανόν την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.
Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και προβλέπει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τις επόμενες ώρες μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτικη Στερεά, τη δυτικη Μακεδονία και τη δυτικη Πελοπόννησο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.
Nέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σημειώνονται στα δυτικά και τα βόρεια θα συνεχιστούν κατά περιόδους και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή.
Ο καιρός θα επιδεινωθεί σημαντικά από το απόγευμα με καταρρακτώδεις βροχές - Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στους πολίτες από την γ.γ.
Ακραία τα καιρικά φαινόμενα καταγράφηκαν για την Πετρούλα αφού αστραπές και..
Λιγότερες θα είναι οι βροχοπτώσεις σήμερα Παρασκεύη, αλλά και το Σαββατοκύριακο, όμως θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη. Το μελτέμι στο Αιγαίο, μέχρι και την Κυριακή θα πνέει με ένταση μέχρι 6 με 7 μποφόρ.
Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες αναμένονται το απόγευμα της Κυριακής, ενώ θα πνέουν δυνατοί άνεμοι. Για αύριο Κυριακή αναμένονται πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία καθώς και στα ηπειρωτικά ορεινά.
Ζέστη και η επιλογή δική σας: Βουνό ή Θάλασσα; Σήμερα Πέμπτη 30-07-2015 Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία κατά τόπους να ξεπερνάει τους 40 βαθμούς Κελσίου και υψηλά ποσοστά σχετικής υγρασίας, περιμένουμε για σήμερα.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 39 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 23 έως 40 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 38 βαθμούς.
'Ηλιο αλλά και ασθενείς ανέμους θα έχει ο καιρός σήμερα Κυριακή, σε όλη σχεδόν τη χώρα, ωστόσο μετά το μεσημέρι αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά.
Στην κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στον δημόσιο τομέα, για αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, ημέρα κατά την οποία θα συζητηθεί στη Βουλή η δανειακή σύμβαση με τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας (ESM), προχώρησε η ΑΔΕΔΥ. Τα φαρμακεία έχουν απεργία και αυτά, η ΠΟΕ - ΟΤΑ επίσης, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.
Άστατος θα είναι ο καιρός στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου.
Τα τρελά του καιρού λοιπόν συνεχίζονται. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ το φετινό καλοκαίρι έχει πολλά πρόσωπα και δεν είναι και τόσο.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























