Tag: καιρός

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς στη Θεσσαλία προβλέπει η ΕΜΥ για τον καιρό αύριο, Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016...

Χαλάει από απόψε ο καιρός σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ. Η κακοκαιρία θα αρχίσει από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες . Θυελλώδεις άνεμοι 6 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ

Το γνωστό φαινόμενο της μεταφοράς σκόνης από την Αφρική θα εμφανιστεί αύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και μάλιστα σε πολλές περιοχές θα συνδυαστεί και με βροχές ή ψιλόβροχο.

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα, αυξημένη υγρασία και μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα νότια, περιμένουμε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα νότια τμήματα της χώρας θα είναι τοπικά αυξημένες με πιθανότητα λίγων βροχών στο Νότιο Ιόνιο και πρόσκαιρα στα ορεινά της Κρήτης, περιμένουμε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ είναι σε ισχύ μέχρι το πρωί της Τρίτης. Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα χτυπήσει η κακοκαιρία. Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Δευτέρα

Για την Κυριακή αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο τοπικά αυξημένες, άνεμοι Β 3-5 bf και στο ΝΑ Αιγαίο 6-7 bf ενώ ασθενείς θα πνέουν στα δυτικά και θερμοκρασία σε άνοδο.