• raxati
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • venchi
  • kargas
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • little_bees
  • syntrivani
  • ispecs
  • stamatiou_apofraxeis
  • jason cafe
  • petshopcorner
  • skoumis_metaforiki
  • Iraklis_Tsims
  • 3pigs
  • chrisalida
  • dimi_fashion
  • artina bakery
  • anagnostou
  • booze
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • psinokaimetho
  • enso_tatoo
  • titans_ Ju_Jitsu_Club

Σοκ στην Ηλιούπολη: ''Τέρας'' σκότωσε γατάκια και χτύπησε γυναίκα που προσπάθησε να τον σταματήσει

Εντός των τειχών 09 Δεκεμβρίου 2023

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία που έφτασε στο newsbreak.gr για ένα ανθρωπόμορφο τέρας που θανάτωσε δύο γατάκια και επιτέθηκε σε γυναίκα, χτυπώντας την στη μέση του δρόμου, όταν εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει. 

Σύμφωνα με την μαρτυρία, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην κάτω Ηλιούπολη, όταν μια γυναίκα οδηγός ΙΧ, έγινε μάρτυρας της κτηνωδίας.

Όπως μας περιέγραψε το θύμα, ο οδηγός ενός μαύρου αυτοκινήτου χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, πάτησε εσκεμμένα με το όχημά του και σκότωσε δυο γατάκια.

Τότε, η γυναίκα του έκλεισε τον δρόμο και επιχείρησε να τον σταματήσει προκειμένου να καλέσει την Άμεση Δράση, όμως εκείνος της επιτέθηκε και την γρονθοκόπησε στο στομάχι.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης, πρόκειται για μελαχρινό άνδρα γύρω στα 50, αδύνατο, με ύψος περίπου 1,70. 

www.newsbreak.gr

Προβλήθηκε 3253 φορές

Αγιασμός και έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη

Με την παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, μελών της προσκοπικής οικογένειας και φίλων του Προσκοπισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12:00, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη.