Σωματείο εργαζομένων στον Δήμο Ηλιούπολης: ''Αναμένοντας να δούμε πράξεις...''

Εντός των τειχών 15 Ιουνίου 2023

Σωματείο εργαζομένων στον Δήμο Ηλιούπολης

16.06.2923

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Αναμένοντας να δούμε πράξεις..........

 
Με καθολική συμμετοχή των εργαζόμενων στη καθαριότητα πραγματοποιήθηκε η σημερινή αποχή. Η συμμετοχή ΟΛΩΝ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ τους ήταν αυτή που ανάγκασε τον δήμαρχο να ανέβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο γκαράζ και να επιχειρήσει να δώσει μερικές απαντήσεις στα ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της υπηρεσίας.

Ο δήμαρχος ζήτησε πίστωση χρόνου ώστε να δρομολογηθούν μέχρι την επόμενη εβδομάδα για σειρά ενέργειες, με κύρια την επίσπευση της επισκευής των αυτοκινήτων.

Επίσης ενημέρωσε ότι ο Δήμος θα προμηθευτεί έως το Σεπτέμβρη με το πρόγραμμα ¨Φιλόδημος¨ νέο μηχανοκίνητο εξοπλισμό.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις έως την επόμενη εβδομάδα αναμένοντας οι υποσχέσεις να γίνονται πράξεις.

Η συλλογική δράση και η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ μπορεί να φέρει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!

Δεν κάνουμε πίσω ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ!!!

Προβλήθηκε 626 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.