Στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό αύριο - Οι ώρες που δεν θα κινηθούν οι συρμοί

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 01 Φεβρουαρίου 2023

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο (02.02.2023) το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό που πραγματοποιεί τα δρομολόγια Πειραιάς – Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, τρίωρη στάση εργασίας στη Γραμμή 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος) εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ για αύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η στάση εργασίας προκηρύχθηκε προκειμένου να διεξαχθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 425 φορές
Κυβερνοεπίθεση στην ΕΕΤΑΑ έφερε στα χέρια χάκερ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένων 2,5 εκατομμμυρίων γονέων και παιδιών

Τα στοιχεία, είχαν δοθεί στο πλαίσιο των δράσεων «Νταντάδες της γειτονιάς» και «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»