Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών: ''Εφυγε'' η Ρένα Μήκου.

Εντός των τειχών 30 Ιανουαρίου 2025

Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών.

''Με μεγάλη θλίψη το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αποχαιρετά την πολυαγαπημένη Ρένα Μήκου που υπηρέτησε τον ιστορικό μας Σύνδεσμο περισσότερο από 15 έτη

Διετέλεσε Γ. Γραμματέας, Ταμίας και μέλος του Συνδέσμου μας και επι σειρά ετών οργάνωνε την τιμητική ετήσια καταστατική εκδήλωσή μας στην Ηλιούπολη για τον Ι. Θεοφιλόπουλο (Καραβόγιαννης).

Πάντοτε παρούσα, σε οτιδήποτε χρειαζόταν ο ιστορικός μας Σύνδεσμος, τιμούσε την πατρίδα του αειμνήστου συζύγου της Φώτη Μήκου ως γνήσιο τέκνο των Λαγκαδίων.

Θα είναι πάντα στην σκέψη μας και η αγάπη μας προς το πρόσωπό της θα την ακολουθεί στο τελευταίο της ταξίδι.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους της.

Προς ενημέρωση των συμπατριωτών μας, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη, ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης''.

πηγή: https://attikos-sfygmos.blogspot.com

Προβλήθηκε 989 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.