Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός λίγο μετά την τέλεση δύο διαδοχικών ληστειών σε Ελληνικό και Αργυρούπολη

Στα πέριξ 30 Απριλίου 2023

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 29-4-2023, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 39χρονος ημεδαπός για δύο διαδοχικές ληστείες στις περιοχές του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος κινούμενος με όχημα, μετέβη αρχικά σε περίπτερο στην περιοχή του Ελληνικού, όπου με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απευθύνοντας λεκτική απειλή στον υπάλληλο, απέσπασε χρηματικό ποσό. 

Ακολούθως και σε μικρό χρονικά διάστημα ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης, διέπραξε ληστεία σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Λίγο αργότερα, περιπολούντες αστυνομικοί, κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν τον 39χρονο στην περιοχή της Γλυφάδας και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ληστειών. 

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προβλήθηκε 585 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία