Συνελήφθη 47χρονος στη Δάφνη για πλαστογραφία

Στα πέριξ 23 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη, το πρωί της Πέμπτης στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έπειτα από πολυήμερες αναζητήσεις, 47χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραξε πλαστογραφίες μετά χρήσεως τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 47χρονος εντάχθηκε ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση, η οποία εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά, προκειμένου να διαγράφουν από το σύστημα «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ», πρόσωπα τα οποία είχαν καταχωρηθεί ως οφειλέτες.

Ο 47χρονος προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψή του λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα απόκρυψης και άλλαζε διαρκώς κατοικία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 2899 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία