Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών στη Γλυφάδα

Στα πέριξ 24 Φεβρουαρίου 2023

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 22-2-2023 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) άτομα, ηλικίας 19 και 20 ετών, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 22-2-2023 εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι ανωτέρω κατηγορούμενοι στην περιοχή της Γλυφάδας να κινούνται πεζή.

Μετά από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους νάιλον συσκευασία περιέχουσα -322- γραμμ. κάνναβης. Οι ανωτέρω οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου και συνελήφθησαν.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι  συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας,  οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Προβλήθηκε 548 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης