• chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • raxati
  • ispecs
  • kargas
  • little_bees
  • venchi
  • syntrivani
  • paulou_dontia
  • skoumis_metaforiki
  • jason cafe
  • artina bakery
  • 3pigs
  • moutrakia.kids.tv
  • Iraklis_Tsims
  • booze
  • enso_tatoo
  • chrisalida
  • petshopcorner
  • stamatiou_apofraxeis
  • anagnostou
  • dimi_fashion
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • goudis
  • kids_party
  • psinokaimetho

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 10 Δεκεμβρίου 2024

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη, με κατηγορούμενους τον αστυνομικό Δ. Μ. και τον ιδιώτη Γ. Β. ή «Ντάνιελ».

Η δίκη είχε ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου και είχε διακοπεί για τις 7 Νοεμβρίου, οπότε και διακόπηκε ξανά για τις σήμερα, 10 Δεκεμβρίου, προκειμένου η Ε., θύμα της υπόθεσης, να προετοιμαστεί κατάλληλα από ειδική ψυχολόγο για να καταθέσει, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.


Η κατάθεση της Ε. έγινε κεκλεισμένων των θυρών, όπως είχε γίνει και στον πρώτο βαθμό.

Έξω από τα δικαστήρια στη Λουκάρεως, είχαν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι στο θύμα, καταγγέλλοντας συγκάλυψη στις υποθέσεις trafficking. Άπλωσαν πανό και πέταξαν «τρικάκια», ενώ υπήρχε παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1257 φορές

Αγιασμός και έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη

Με την παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, μελών της προσκοπικής οικογένειας και φίλων του Προσκοπισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12:00, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη.