Γιώτα Τέσση (www.efsyn.gr)

Ηθικός αυτουργός σε επικίνδυνη σωματική βλάβη ο Ι. Λαγός με συνεργούς τούς Νίκο Μίχο, Μάκη Μπαρέκα, Γιώργο Σταμπέλο, Διονύση Αγιοβλασίτη και Χρήστο Γαλανάκη.

Την τελεσίδικη καταδίκη όλων των κατηγορουμένων για την επίθεση της εγκληματικής οργάνωσης στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» της Ηλιούπολης στις 10.07.2013 αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών.

Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός κρίθηκε ένοχος ως ηθικός αυτουργός για την επικίνδυνη σωματική βλάβη του Παναγιώτη Δριμυλή και ως συνεργοί του καταδικάστηκαν ο πρώην βουλευτής της Χ.Α. Νίκος Μίχος, ο πρώην γραμματέας της οργάνωσης στον Πειραιά Μάκης Μπαρέκας, καθώς και οι Γιώργος Σταμπέλος, Διονύσης Αγιοβλασίτης και Χρήστος Γαλανάκης.

Οι τέσσερις τελευταίοι αθωώθηκαν για το αδίκημα της οπλοχρησίας.

Το Εφετείο Πλημμελημάτων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους και καταδίκασε τον Ι. Λαγό σε ποινή οκτώ μηνών και όλους τους υπόλοιπους σε επτάμηνη ποινή.Κατά την ανακοίνωση της απόφασης παρών στη δικαστική αίθουσα ήταν μόνο ο κατηγορούμενος Νίκος Μίχος, που είχε ζητήσει τη μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού, όπου εκτίει ποινή πέντε ετών ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Στη φυλακή βρίσκονται και οι Μάκης Μπαρέκας (6 χρόνια), Γιώργος Σταμπέλος (9 χρόνια) ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Ι. Λαγός, που έχει καταδικαστεί σε 13ετή κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή όταν αρθεί η ευρωβουλευτική ασυλία του.

Η επίθεση στο «Συνεργείο» είχε γίνει δύο μήνες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και, όπως έχει αποκαλύψει η «Εφ.Συν.», συμμετείχαν και οι Γιώργος Πατέλης, Ιωάννης Κομιανός και Γιώργος Δήμου που έχουν καταδικαστεί για τη δολοφονία του Παύλου και ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Προβλήθηκε 144 φορές

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ ''Μ. Παπαμαύρος'': Τιμάμε την 8η ΜΑΡΤΗ Διεκδικώντας τα Σύγχρονα Δικαιώματά μας

Σε Ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπίδευσης Ηλιούπολης «Μιχάλης Παπαμαύρος» καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στην συγκέντρωση τη Δευτέρα 8 Μάρτη στις 5.30 μ.μ. στα Προπύλαια για να τιμήσουν την ιστορική επέτειο της 8ης Μάρτη, Παγκόσμιας Μέρας των γυναικών,

Ανοίγουμε τον δρόμο στην καινοτομία και στις νεοφυείς επιχειρήσεις / Δήμος Ηλιούπολης

Σκοπός του μνημονίου είναι η διεύρυνση της συνεργασίας τους κάτω από την ομπρέλα της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, για την προώθηση διεθνώς του Δήμου Ηλιούπολης ως πόλης καινοτομίας και για την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Σπύρος Ζαννιάς: ''Κύριε Αυγενάκη, σεβόμαστε όλα τα Ολυμπιακά Αθλήματα και τον Ελληνικό Αθλητισμό''

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπαγωγή του μπάντμιντον στο τένις, για την οποία δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού, όπως υπογραμμίζει η Ομοσπονδία.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΗ 2021 - 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (στην αρχή κάθε βάρδιας) - ΑΠΟΧΗ το Σαββατοκύριακο''

Την στιγμή που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε καθεστώς lockdown λόγω της πανδημίας, η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στους εργαζόμενους καταπατώντας δικαιώματα που είχαν κατακτήσει τον προηγούμενο αιώνα με πολλούς αγώνες και αίμα.

Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ: ''Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης για το κοινό''

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ 843/Β΄/03-03-2021 που αφορά τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για το διάστημα από την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00...