Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. (εδώ)

Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ. (εδώ)

Η εταιρεία  -σύμφωνα με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μη)- ιδρύθηκε  στις 12/12/2019.

Ως διαχειρίστρια της εταιρείας εμφανίζεται η κυρία  Ντούρου Φανή του Γεωργίου, (29.09.2020) ενώ η έδρα της εταιρείας είναι στον Βύρωνα (οδός Παύλου Μελά 5) . Το καταστατικό (εδώ)


Στην 1η εταιρική χρήση βλέπουμε τα εξής: Σε μία αναζήτηση με το ΑΦΜ της εταιρείας στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ,  η εν λόγω ΙΚΕ  έχει  μόνο δύο (2) αναθέσεις από δημόσια αρχή στο πεδίο της διοργάνωσης εκδηλώσεων ή κατασκευής ιστοσελίδων, και αυτές είναι  από τον Δήμο Ηλιούπολης.


Θέλοντας κάποιος να επισκεφτεί το website της εταιρείας, η σελίδα γράφει: ''Be ready, coming back soon Meanwhile visit us here''. όπου βλέπουμε τις δουλειές της εν λόγω εταιρείας. 

Σαν μέλη της εν λόγω εταιρείας βλέπουμε 
1. Παναγιώτα Πάολα Λαμπρακοπούλου του Δημητρίου
2. Γεώργιος Σοφρώνης του Αναστασίου
3. Νιόβη Μαδαμοπούλου του Βασιλείου
4. Μασαρινός Οδυσσέας-Γεώργιος του Εμμανουήλ
5. Αλεξιάδη Μαρία του Κωνσταντίνου
6. Ντούρου Φανή του Γεωργίου
 
Εδώ ερχόμαστε λοιπόν να ρωτήσουμε εάν προσκλήθηκαν άλλες εταιρείες για την προσφορά της φετινής διοργάνωσης.
Ρωτάμε επίσης τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε. της πόλης εάν είχαν επικοινωνία είτε από τον Δήμο είτε από την ίδια την εταιρεία για να συνδράμουν ως χορηγοί επικοινωνίας στο καρναβάλι (μόνο δύο είναι οι χορηγοί επικοινωνίας και αυτοί είναι το easy 97,2 και politis group).

Παράλληλα θα θέλαμε να γνωρίζουμε πότε ξεκίνησαν οι επαφές με τους υπόλοιπους χορηγούς (ναι αυτούς που θα προσφέρουν δώρα...) γιατί η ανάθεση προς την εταιρεία έγινε στις 18.02.2021 - ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Εδώ η ιστοσελίδα που φτιάχτηκε για το Καρναβάλι 

Σίγουρα απαντήσεις δεν θα πάρουμε αλλά απλά ρωτάμε και εμείς...

Προβλήθηκε 304 φορές

Ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων που εμείς σαν ''ανύπαρκτο διαδικτυακό'' μέσο είχε κάνει θέματα...

Με χαρά είδαμε ότι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (08.04.2021), δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έθεσαν ερωτήματα για θέματα που σαν μέσο είχαμε κάνει προβάλει ζητώντας απαντήσεις