Το μήνυμα του Δημήτρη Ευαγγέλου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Εντός των τειχών 09 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Ευαγγέλου - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης


Πριν 10 μήνες, όταν δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» είχαμε στο νου μας μόνο έναν στόχο: Να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των γειτόνων μας, των ανθρώπων που ανταλλάσουμε καθημερινά μια καλημέρα, των συμπολιτών μας.

Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε πολλά. Για εμάς, η τρίτη θέση στις προτιμήσεις των Ηλιουπολιτών λογίζεται ως νίκη μας και μας γεμίζει ευθύνη, για την υπεράσπιση του συμφέροντος των συμπολιτών μας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Η Φωτεινή Πόλη θα βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο με σθεναρή παρουσία, τεκμηριωμένη αντιπολίτευση και προτάσεις. Πυξίδα μας θα είναι η φωνή της Ηλιουπολίτισσας και του Ηλιουπολίτη και οι ανάγκες τους. 

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους και σε όλες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στην κάλπη και να τους διαβεβαιώσω πως θα επιβεβαιώσουμε τη στήριξή τους στην πράξη.


Πηγή: www.facebook.com

Προβλήθηκε 1084 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.