Δενδρόσπιτα, παιχνίδια του δάσους, διαδρομές με στοιχεία της φύσης, φυτεύσεις με φυτά του Υμηττού, όργανα καλλισθενικής γυμναστικής, παιδική χαρά, ξύλινα τραπεζοκαθίσματα και σημεία αναψυχής με περιβαλλοντικά μηνύματα είναι μερικά μόνο από τα υπέροχα στοιχεία που θα περιλαμβάνονται σε 8 μοναδικά περιβαλλοντικά πάρκα που ξεκινάμε να υλοποιούμε στους Δήμους γύρω από τον Υμηττό, στο πλαίσιο του εμβληματικού έργου του ΣΠΑΥ μέσω του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.


Ένα έργο παρακαταθήκη για το οποίο δουλέψαμε σκληρά επί σειρά τριών ετών και πλέον βρισκόμαστε σε τροχιά υλοποίησης, δημιουργώντας πράσινες οάσεις μέσα στις πόλεις μας με στοιχεία του πανέμορφου Υμηττού μας.


Επιθεώρηση στις εργασίες του πρώτου περιβαλλοντικού πάρκου που ετοιμάζει ο ΣΠΑΥ στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μαζί με τον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο.


Σε λίγες μέρες ένας υπέροχος χώρος αναψυχής θα παραδοθεί ώστε να τον χαρούν μικροί και μεγάλοι!


www.facebook.com/spay.ymittos

Προβλήθηκε 1267 φορές

Άλιμος: Οδηγός εμβόλισε περιπολικό και δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και εμβόλισε δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό, στη λεωφόρο Καλαμακίου στον Άλιμο.

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη Λεωφόρο Μεσογείων

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 χθες το βράδυ, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Λεωφόρου Μεσογείων, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο.