Τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο Τζώρτζης Μονογυιός - Η τραγική ειρωνεία με τη Ferrari που διαλύθηκε ολοσχερώς

Στα πέριξ 14 Ιανουαρίου 2022

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 όταν μια Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο και έπιασε φωτιά.


Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρει φρικτό θάνατο ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτίνας της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.


Εκτός του Τζώρτζη Μονογυιού στην Ferrari επέβαινε και η σύζυγός του, την οποία έβγαλαν από το αυτοκίνητο περαστικοί και οδηγοί που σταμάτησαν στο σημείο και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.


Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο επιχειρηματίας είχε μόλις αγοράσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο και σήμερα το οδηγούσε για πρώτη φορά, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος.



Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος σοκάρουν καθώς το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.


www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1444 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια