Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 όταν μια Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο και έπιασε φωτιά.


Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρει φρικτό θάνατο ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτίνας της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.


Εκτός του Τζώρτζη Μονογυιού στην Ferrari επέβαινε και η σύζυγός του, την οποία έβγαλαν από το αυτοκίνητο περαστικοί και οδηγοί που σταμάτησαν στο σημείο και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.


Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο επιχειρηματίας είχε μόλις αγοράσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο και σήμερα το οδηγούσε για πρώτη φορά, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος σοκάρουν καθώς το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.


www.newsit.gr

Προβλήθηκε 495 φορές

Επιστρέφει στην οικογένεια του ΣΠΑΥ ο Δήμος Δάφνης -Υμηττού.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δάφνης - Υμηττού να επιστρέψει στην οικογένεια του ΣΠΑΥ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που καταβάλουμε για την προστασία, την ανάδειξη και τη θωράκιση του βουνού μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο.

Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται η Πολιτική Προστασία και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Για τον λόγο αυτό η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ενημερώνει ότι κάθε πρόσβαση στον Υμηττό θα παραμείνει κλειστή αύριο Κυριακή 3/7/2022 από ώρα 07:00 π.μ. έως 07:00 π.μ. της επομένης.