• carbonoff
  • anthologio
  • ispecs
  • syntrivani
  • venchi
  • paulou_dontia
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • kargas
  • raxati
  • petshopcorner
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • goudis
  • 3pigs
  • kids_party
  • enso_tatoo
  • Iraklis_Tsims
  • skoumis_metaforiki
  • jason cafe
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • chrisalida
  • booze
  • stamatiou_apofraxeis
  • dimi_fashion
  • moutrakia.kids.tv
  • psinokaimetho
  • artina bakery

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Στα πέριξ 04 Ιουνίου 2025

ΦΩΤΟ ORANGE PRESS

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η μηχανή ξέφυγε από το δρόμο και οι δύο άνθρωποι που ήταν πάνω, σκοτώθηκαν, στη συμβολή της Ποσειδώνος με την Ζησιμοπούλου, στο Παλαιό Φάληρο. 

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει για το δυστύχημα, ο δημοσιογράφος Τηλέμαχος Σαντοριναίος, ο οποίος βρέθηκε τυχαία μπροστά στο τραγικό συμβάν και είδε με τα μάτια του, όσα προηγήθηκαν.


Είχαν εμπλακεί σε τροχαίο με άλλη μηχανή, λίγο πριν το δυστύχημα

«Είχα βγει βόλτα με τη μηχανή. Στο ύψος της λεωφόρου Ποσειδώνος με την Αμφιθέας, δύο άλλες μηχανές μπροστά μου ξεκινούν γρήγορα. Η μία από αυτές, πάει πάρα πολύ γρήγορα και πέφτει πίσω αριστερά, σε μία μηχανή που κινούταν κανονικά

Η πίσω μηχανή ανατρέπεται, χτυπάει ο αναβάτης, φορούσε κράνος… Γλίτωσε. Σηκώθηκε και έτρεξε να φύγει.

Οι άλλοι δύο, άρχισαν να τρέχουν με την μηχανή πολύ γρήγορα για να ξεφύγουν. Θεώρησαν ότι τον έχουν σκοτώσει; Δεν ξέρω… Έφυγαν σαν τρελοί, νομίζοντας ότι τους κυνηγάνε κάποιοι». 

Η κίνηση αυτή, να αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα για να φύγουν γρήγορα από το σημείο του προηγούμενου ατυχήματος, κόστισε τη ζωή στους δύο ανθρώπους. Ο έλεγχος της μηχανής χάθηκε ξαφνικά, το ίδιο και η ζωή τους.

«Τα δύο αυτά παιδιά είναι νεκρά! Σκοτώθηκαν για μία ανοησία. Θεώρησαν ότι έχουν προκαλέσει θανατηφόρο τραυματισμό; Τρόμαξαν; Έφυγαν από τη ζωή έτσι τραγικά. Πραγματικό σοκ» καταλήγει ο δημοσιογράφος στην περιγραφή του.

Το δυστύχημα έγινε στις 21.17 το βράδυ, στο ρεύμα προς Πειραιά, λίγο πριν τη διχάλα για τη λεωφόρο Συγγρού, στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Οι δύο άνθρωποι που ήταν στη μηχανή, μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο, ωστόσο τα τραύματά τους ήταν τόσο σοβαρά, που δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1482 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.