Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στη Βάρκιζα, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και κατέληξε σε παιδική χαρά χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο την ώρα που πήγαινε να στρίψει στην πλατεία Ζησιμοπούλου, με αποτέλεσμα να σπάσει την εξωτερική περίφραξη και να καταλήξει μέσα στον χώρο.
Οι κάτοικοι κάλεσαν την Τροχαία, ωστόσο αρχικά του περιστατικού επιλήφθηκαν στελέχη της ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή.
Από ειδική επιχειρησιακή ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γλυφάδας/Δ.Δ.Ε.Ε.Α/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη 16χρονος μέλος συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε πάρκο στην περιοχή της Γλυφάδας
Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις εκβιασμών με «νονούς» της νύχτας – Ο 52χρονος εκτελέστηκε με σφαίρες στο κεφάλι και την πλάτη - Ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους