Βύρωνας: Επιβάτης κατέβηκε από λεωφορείο και έσπασε καθρέφτη ΙΧ

Στα πέριξ 05 Νοεμβρίου 2023

Ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (3/11) στον Βύρωνα, όταν ένα λεωφορείο προσπάθησε να στρίψει στη λεωφόρο Κύπρου, αλλά το εμπόδιζε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του οδηγού, ο κάτοχος του αυτοκινήτου δεν έκανε κάποια κίνηση να απομακρύνει το παράνομα σταθμευμένο του όχημα.

Ένας επιβάτης του λεωφορείου κατέβηκε έξαλλος και έσπασε τον καθρέφτη του ΙΧ.

Αμέσως, ακολούθησε σύρραξη με μπουνιές και βρισιές.

Ο οδηγός του λεωφορείου, όπως φαίνεται στο βίντεο παρακολουθούσε το «ματς» περιμένοντας να φύγει το παρκαρισμένο ΙΧ και να συνεχίσει το δρομολόγιό του.


www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1301 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης