Βύρωνας: Επιβάτης κατέβηκε από λεωφορείο και έσπασε καθρέφτη ΙΧ

Στα πέριξ 05 Νοεμβρίου 2023

Ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (3/11) στον Βύρωνα, όταν ένα λεωφορείο προσπάθησε να στρίψει στη λεωφόρο Κύπρου, αλλά το εμπόδιζε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του οδηγού, ο κάτοχος του αυτοκινήτου δεν έκανε κάποια κίνηση να απομακρύνει το παράνομα σταθμευμένο του όχημα.

Ένας επιβάτης του λεωφορείου κατέβηκε έξαλλος και έσπασε τον καθρέφτη του ΙΧ.

Αμέσως, ακολούθησε σύρραξη με μπουνιές και βρισιές.

Ο οδηγός του λεωφορείου, όπως φαίνεται στο βίντεο παρακολουθούσε το «ματς» περιμένοντας να φύγει το παρκαρισμένο ΙΧ και να συνεχίσει το δρομολόγιό του.


www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1372 φορές

Άλιμος: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από δέκα ανηλίκων - Του έσπασαν κόκκαλο κάτω από το μάτι, νοσηλεύεται στο ''Παίδων,''

Παρέα 10 παιδιών επιτέθηκαν με γροθιές στον 13χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην χειρουργική κλινική με σπασμένο ζυγωματικό οστό κάτω από το μάτι