Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Γλαύκος και 'Ιρις" της κ. Σοφίας Νινιού, τηνΚυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στο Δημοτικό Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" και ώρα 11:00 πμ.
Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.