Ηλιούπολη: Κατήγγειλαν την κακοποίηση του ζώου αλλά τίποτα δεν άλλαξε

Αρθρογραφία 26 Μαϊου 2015

Καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης κατέθεσαν δύο κάτοικοι της περιοχής καθώς στην ταράτσα μιας κατοικίας επί της οδού Αθανασίου Διάκου 35Α ζει αλυσοδεμένο ένα σκυλί το οποίο ο ιδιοκτήτης του δεν φροντίζει ως οφείλει.

 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το ζώο είναι μονίμως αλυσοδεμένο, μόνο του, ο κηδεμόνας του δεν το ταΐζει και δεν μπαίνει στον κόπο να μαζέψει τα κόπρανα του σκύλου, το οποίο αφοδεύει και ουρεί εκεί που ζει αναγκαστικά.

 

Μια γυναίκα που είναι εκ των αυτοπτών μαρτύρων της παθητικής κακοποίησης του ζώου επικοινώνησε με το www.zoosos.gr μας εξήγησε ότι προχώρησε στην καταγγελία στις 10 Μαΐου 2015 και ότι αν και σχεδόν καθημερινά έκτοτε επικοινωνεί με το Α.Τ. Ηλιούπολης η κατάσταση δεν έχει αλλάξει.

 

Από την Αστυνομία της έχουν πει ότι περιμένουν την απάντηση της Εισαγγελίας. Η αρμόδια ? για τα θέματα των ζώων ? αστυνομική υπάλληλος είπε όμως στην καταγγέλουσα ότι ασχολούνται και με άλλα θέματα κάθε φορά που την αναζητεί για να μάθει τι θα γίνει.

 

Ο ένοικος του σπιτιού δεν απαντάει όταν του χτυπούν το κουδούνι και το ζώο συνεχίζει να επιβιώνει εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες καθώς το πλαστικό σπιτάκι που του έχει βάλει ? ειδικά καθώς η θερμοκρασία λόγω θέρους αυξάνεται ? λειτουργεί ως θερμοκήπιο και όχι μέρος όπου αυτό το πλάσμα μπορεί να δροσιστεί και να προστατευτεί.

 

Πηγή:  www.zoosos.gr

Προβλήθηκε 1215 φορές

Αλέκος Παναγούλης: 49 χρόνια από τον χαμό ενός αυθεντικού λαϊκού ήρωα

Ήταν η Πρωτομαγιά του 1976. Δύο χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας και το δράμα της Κύπρου. Οι Έλληνες έβλεπαν με αισιοδοξία το μέλλον, αλλά και με την καχυποψία ότι δεν έχουν εξαφανιστεί οι πιθανότητες μίας επιστροφής των χολερικών και των απομειναριών της χούντας.

Η άδεια Αθήνα και τα άδεια όνειρα των παιδιών μας (Ελένη Καλογεροπούλου)

Την ημέρα της γιορτής του Πάσχα βρέθηκα όπως οι περισσότεροι γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι. Εκεί που μετά τον οβελία, ανάμεσα στα γλυκά που έχουν μείνει και στο τελευταίο τσίπουρο, γίνονται οι πιο σημαντικές συζητήσεις.