Το έχω στα χέρια μου. Σμαραγδί και παρθένο. Απαλό και αμφίβιο. Ανεμοδαρμένο και γλυκοφίλητο. Το αγαπώ κι εύχομαι να το αγαπήσετε το ίδιο.

 

"Κλεμμένο Αντίδωρο". Σήμερα είναι η βραδιά του.

 

Σας περιμένω απόψε στο  Cabaret Voltaire  στις 8.30 μ.μ. για να κλεφτούμε, να αγγιχθούμε, να αμαρτήσουμε κι έπειτα να εξαγνιστούμε.

 

Αγγελίνα Ρωμανού

Προβλήθηκε 578 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025: ''Μπριζόλα πανέ με μοτσαρέλα και ντομάτα (Porteno milanesa)''

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.