Η Κοντσάτα Φερέλ έπαιζε την οικονόμο των δύο εργένηδων αδερφών - Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα στην καρδιά της

Ήταν η οικονόμος με τις ατάκες... Η γυναίκα που φρόντιζε οι δύο εργένηδες να είναι καθαροί, τακτοποιημένοι και με φαγητό στο τραπέζι τους. Ήταν η Μπέρτα, που λάτρευε τον Τσάρλι Σιν για τα... αδραγαθήματά του με τις γυναίκες και που δεν έχανε ευκαιρία να τη... λέει στον «άτσαλο» και «τσιμπούρι» αδερφό του, ο οποίος έμενε τζάμπα στο υπέροχο σπίτι της παραλίας στο Μαλιμπού. Η Κοντσάτα Φερέλ «έφυγε» σε ηλικία 77 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς.Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, η Κοντσάτα «πέθανε γαλήνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της», στο Sherman Oaks Hospital, στο Σέρμαν Όουκς. 

Η Κοντσάτα άρχισε να ταλαιπωρείται από συμπτώματα της καρδιάς της από τον Μάιο. Από τον Ιανουάριο είχε υποστεί μία σειρά από καρδιακά επεισόδια, ενώ τον Ιούλιο μεταφέρθηκε σε ειδικό νοσοκομείο για θεραπεία.Τους τελευταίους μήνες πέρασε αρκετό διάστημα στα νοσοκομεία, πριν αφήσει την Τρίτη την τελευταία της πνοή.

protothema.gr

Προβλήθηκε 150 φορές

Η ιστορία του τραγουδιού ''Από το αεροπλάνο'' - Το τραγούδι της ημέρας (18.10.2020)

Το κλασσικό τραγούδι «Από το αεροπλάνο» έχει την δική του μικρή ιστορία. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν ότι αυτός είναι ο πραγματικός τίτλος του τραγουδιού, καθώς πιστεύουν ότι λέγεται «Όταν κοιτάς από ψηλά».

Ο πόλεμος του 1940 μέσα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. (Μουσείο Εθνικής Αντίστασης - Ηλιούπολη)

Η κατάταξη της Αττικής στο Επίπεδο 3. Αυξημένης Επιτήρησης λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων του covid-19, δεν μας επιτρέπει να σας υποδεχτούμε στο Μουσείο και σας ξεναγήσουμε στις συλλογές του, όπως θα επιθυμούσαμε.