«Έφυγε» από καρδιακή ανακοπή πρωταγωνίστρια του ''Two and a half men''

Άρτος και Θεάματα 14 Οκτωβρίου 2020

Η Κοντσάτα Φερέλ έπαιζε την οικονόμο των δύο εργένηδων αδερφών - Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα στην καρδιά της

Ήταν η οικονόμος με τις ατάκες... Η γυναίκα που φρόντιζε οι δύο εργένηδες να είναι καθαροί, τακτοποιημένοι και με φαγητό στο τραπέζι τους. Ήταν η Μπέρτα, που λάτρευε τον Τσάρλι Σιν για τα... αδραγαθήματά του με τις γυναίκες και που δεν έχανε ευκαιρία να τη... λέει στον «άτσαλο» και «τσιμπούρι» αδερφό του, ο οποίος έμενε τζάμπα στο υπέροχο σπίτι της παραλίας στο Μαλιμπού. Η Κοντσάτα Φερέλ «έφυγε» σε ηλικία 77 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς.



Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, η Κοντσάτα «πέθανε γαλήνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της», στο Sherman Oaks Hospital, στο Σέρμαν Όουκς. 

Η Κοντσάτα άρχισε να ταλαιπωρείται από συμπτώματα της καρδιάς της από τον Μάιο. Από τον Ιανουάριο είχε υποστεί μία σειρά από καρδιακά επεισόδια, ενώ τον Ιούλιο μεταφέρθηκε σε ειδικό νοσοκομείο για θεραπεία.



Τους τελευταίους μήνες πέρασε αρκετό διάστημα στα νοσοκομεία, πριν αφήσει την Τρίτη την τελευταία της πνοή.

protothema.gr

Προβλήθηκε 1115 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Tετάρτη 29 Απριλίου 2026: ''Αρακάς λαδερός, αγιορείτικος, με πατάτες και καρότα''

Έτσι ακριβώς μας μαγείρεψε τον λαδερό αρακά ο πατέρας Γεώργιος στην κουζίνα της Αθωνιάδας, του εκκλησιαστικού λυκείου στις Καρυές, πλάι στη σκήτη του Αγίου Ανδρέα.

Τα ζώδια την Δευτέρα 27 Απριλίου 2026

Η Σελήνη στην Παρθένο σε εξάγωνο με Δία στον Καρκίνο. Οργάνωση, πρακτικότητα και μικρές ευκαιρίες βελτίωσης. Καλή στιγμή για τακτοποίηση οικονομικών και επαγγελματικών θεμάτων. Η λεπτομέρεια σήμερα κάνει τη διαφορά.