Ασφαλιστικά και όχι μόνο

Πανελλαδική απεργία 21 Σεπτεμβρίου: Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης οι συρμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης μέχρι και τις 05:00 το πρωί της Παρασκευής μετά την απόφαση για 24ωρη απεργία που έλαβε το σωματείο των εργαζομένων.

Γενική απεργία σε όλους τους δήμους της χώρας ( Πέμπτη 21.09.2023)

Στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕ – ΟΤΑ καλεί όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους να συμμετέχουν, διεκδικώντας να αποσυρθεί τώρα το αντεργατικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Τριετίες: Ευνοημένοι οι παλιοί εργαζόμενοι - Τι ισχύει για όσους δεν καλύπτονται από συμβάσεις

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η νομοθετική ρύθμιση - «Είναι ισορροπημένη καθώς δεν είναι πολύ σκληρή με τους εργοδότες» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για Ειδικό Εποχικό Βοήθημα (πίνακας - ποσά)

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00, θα ξεκινήσει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για το 2023, ενώ η υποβολή αιτήσεων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Τέρμα στα... λαδερά από Οκτώβριο: Έρχονται νέες ανατιμήσεις ''φωτιά''

Αν επιστρέψατε από τις διακοπές και είδατε διαφορετικές τιμές στα ταμπελάκια του σούπερ μάρκετ, οπλιστείτε με υπομονή: Από Οκτώβριο αναμένονται και νέες αυξήσεις στις τιμές των τροφιμών.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Οι κυριότερες αλλαγές που φέρνει - Συν 40% στον μισθό για εξαήμερη εργασία

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να επιφέρει στο εργασιακό τοπίο το νέο νομοσχέδιο που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση και αναμένεται να ψηφιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα στη Βουλή.