Ασφαλιστικά και όχι μόνο

Appodixi: Έτοιμο το πλαίσιο για πλήρη ανωνυμία στις καταγγελίες με μπόνους 3.000 ευρώ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το νέο νομικό πλαίσιο για πλήρη ανωνυμία σε όσους υποβάλουν καταγγελίες παραβάσεις φοροδιαφυγής μέσω της εφαρμογής Appodixi αποκομίζοντας αμοιβή 3.000 ευρώ.

Ο.Β.Σ.Α: ''Δ.Τ. για τους υπέρογκους συμπληρωματικούς λογαριασμούς ρεύματος''

Συνάδελφοι, Καθημερινά δεχόμαστε μηνύματα από συναδέλφους οι όποιοι λαμβάνουν «συμπληρωματικούς λογαριασμούς» από τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος με υπέρογκα ποσά.

Τετραψήφιος αριθμός και πλατφόρμα καταγγελιών για το κάπνισμα

Η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00 έως τις 15.00 Δευτέρα με Παρασκευή, ενώ στον ιστότοπο 1142.aead.gr θα υπάρχει δυνατότητα να υποβάλλονται καταγγελίες χωρίς καμία χρέωση όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 21 Μαΐου

Η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει σε συγκέντρωση στις 11:00 έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν έχουν εκδώσει ανακοίνωση για το εάν θα συμμετέχουν στην απεργία.

ΑΑΔΕ: Συνεχίζεται η ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων ΔΟΥ στο ΚΕΦΟΚ Αττικής

Προχωράει η σταδιακή ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων φορολογίας μεταβίβασης περιουσίας και κατοχής ακινήτων στο Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) Αττικής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ

Πάσχα: Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται - Τι ισχύει για τις αργίες

«Οδηγό δικαιωμάτων» των εργαζομένων που θα εργαστούν τις ημέρες του Πάσχα, έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΣΕΕ, τόσο για τις αμοιβές που δικαιούνται, όσο και για τα ωράρια εργασίες, τις ημέρες ανάπαυσης που δικαιούνται, αλλά και τις ΣΣΕ και τους κανονισμούς εργασίας, που προσδιορίζουν τους όρους εργασίας.

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Οι καταναλωτές έχοντας λάβει και το Δώρο Πάσχα στους λογαριασμούς τους, σπεύδουν για τις πασχαλινές αγορές της τελευταίας στιγμής. Το ίδιο θα κάνουν και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, 3 Μαΐου.