Ασφαλιστικά και όχι μόνο

Καταργούνται οι διπλές εισφορές για μισθωτούς ''με μπλοκάκι''

Καταργούνται οι διπλές εισφορές για μισθωτούς με ''μπλοκάκι'', στο νέο ασφαλιστικό, ενώ στις συναλλαγές με αποδείξεις δαπάνης το όριο πέφτει στα 3.000 ευρώ αντί 10.000 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Πότε θα πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά θα καταβληθούν φέτος τα επιδόματα και και οι συντάξεις Ιανουαρίου, προκειμένου οι γιορτές των Χριστουγέννων να βρουν συνταξιούχους και ασφαλισμένους με γεμάτες τις… τσέπες.

ΟΑΕΔ Δώρο Χριστουγέννων: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται - Πότε θα καταβληθεί (ημερομηνία)

«Κλείδωσε» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η ημερομηνία της έναρξης της καταβολής του δώρου Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ προς τους δικαιούχους άνεργους που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Οργανισμού.

ΑΑΔΕ: Απευθείας πρόσβαση σε ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, γάμου, θανάτου & πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης

Aπό 1ης Δεκεμβρίου αρχίζει η διασύνδεση της της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με το Μητρώο Πολιτών του Υπουργείου Εσωτερικών μέσω του αναβαθμισμένου Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ).

Τελευταία ευκαιρία για τα πλασματικά έτη: Το κόστος εξαγοράς - Ποιους αφορά

Τελευταία ευκαιρία για φτηνά πλασµατικά έτη έχουν τώρα 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι, που µπορούν να εξαγοράσουν µέχρι και 12 χρόνια, ώστε να συνταξιοδοτηθούν πριν από τα 67 έτη την επόµενη 5ετία.

Πόσο αλλάζουν μισθοί και συντάξεις από την 1-1-2020

Νέα φορολογική κλίμακα για τη φορολόγηση του εισοδήματος των φυσικών προσώπων τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2020. Με τη νέα κλίμακα επέρχεται μείωση του φορολογικού βάρους για εκατομμύρια φορολογούμενους.

ΟΠΕΚΑ: Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΚΕΑ και επίδομα ενοικίου

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα καταβληθούν, εκτός απροόπτου, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και το Επίδομα Ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News.

Εφορία: Δεύτερη ευκαιρία για όσους έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Νέα ευκαιρία σε χιλιάδες φορολογούμενους για ρυθμίσουν χρέη στην εφορία. Πρόκειται για όσους έχασαν τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων ή τις πάγιες. Η ένταξη στη νέα πάγια ρύθμιση μπορεί να γίνει μια φορά κι όποιος την ξαναχάσει… χάθηκε. Θα ρυθμιστεί το υπόλοιπο που έχει μείνει απλήρωτο. Τι προβλέπει το φορολογικό νομοσχέδιο

Συγκεντρώσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς μπροστά στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση και την κινητοποίηση στις 30 Νοέμβρη

Συγκεντρώσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς για την ενημέρωση των εργαζομένων, διοργανώνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής μπροστά στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα μαζί με τις συνταξιουχικές οργανώσεις στις 30 Νοέμβρη ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ.