Στα πέριξ


Εκστρατεία ενημέρωσης του Δήμου Βύρωνα για την καθαριότητα και την ανακύκλωση στην πόλη

Η καμπάνια ενημέρωσης περιλαμβάνει: αφίσες σε επίκαιρα σημεία του Δήμου, αφίσες στις στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας, φυλλάδια που θα μοιραστούν στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών του Βύρωνα (μέσω εταιρειών κοινοχρήστων), αφισέτες που θα αναρτηθούν στους πίνακες ανακοινώσεων των πολυκατοικιών και αυτοκόλλητα που θα τοποθετηθούν στους κάδους απορριμμάτων. Περιλαμβάνει επίσης σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες στα social media.

Τάσος Μπουντούρης: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο στην παραλιακή

Ώρες αγωνίας για έναν θρύλο του ελληνικού αθλητισμού. Ο Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από τροχαίο που είχε χθες (20.01.2020) στην Παραλιακή.

Κινητοποίηση στις 21 Γενάρη για να μην κλείσει το παράρτημα Καλλιθέας του Νοσοκομείου Παίδων.

Υπογράφουν οι Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών νοτίων, μέλη της ΟΓΕ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑΥΡΟΥ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΙΜΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Ολοκληρώνονται τα έργα ανάπλασης των Προσφυγικών του Καρέα στον Δήμο Βύρωνα

Μετά από πολλά χρόνια, η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα, συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά στην ανάπλαση των Προσφυγικών του Καρέα, βαίνει προς ολοκλήρωση.