Στα πέριξ


Γιάννης Καλλιάνος: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο στην Αργυρούπολη

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν χθες στη 01:00 τα ξημερώματα εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο, στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη.

Αποφύγετε αυτά τα 4 πράγματα όταν κάνετε τα ψώνια σας

Τα ψώνια της εβδομάδας είναι μια αγγαρεία που όλοι, λίγο πολύ, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε. Όσες άλλες δουλειές και αν έχουμε, η συγκεκριμένη αποτελεί μια προτεραιότητα, ειδικά αν έχουμε παιδιά.

Συνελήφθησαν ανήλικοι για διακίνηση ναρκωτικών

Ο εμπρησμός της μοτοσικλέτας ενός αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη, τον Δεκέμβριο του 2020, ήταν η αφορμή για να μπει τέλος στην δράση μιας ομάδας ανήλικων που διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Υπογράφτηκε Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα

Κατά την υπογραφή στο Δήμο Βύρωνα παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μπάϊρον» και Δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Τριγάζης, αντιστοίχως στο Nottingham παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Eunice Campell-Clarke και ο βοηθός αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Παύλος Κοτσώνης.

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας - Διεξαγωγή αγώνα δρόμου με την επωνυμία: ''Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δήμου Δάφνης - Υμηττού  το Σάββατο 09/10/2021''

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «Λαϊκός Αγώνας δρόμου Δήμου Δάφνης - Υμηττού» το Σάββατο 09/10/2021 και κατά τις ώρες 18.00΄-19.00΄, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών στις κατωτέρω οδούς περιοχής Δήμων Δάφνης – Υμηττού και Βύρωνα, ως εξής

Παιδόφιλος μεσήλικας ''άρπαξε'' μέρα μεσημέρι μαθητή στη Βουλιαγμένη και άρχισε να τον θωπεύει

Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας - Σε κατάσταση σοκ το παιδί πήγε μαζί με τους γονείς του στο Α.Τ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και κατήγγειλε όσα εφιαλτικά έζησε.

Στις 9 Οκτωβρίου κινούμαστε για την ΠΥΡΚΑΛ. Ναι στο Πάρκο, όχι στην Υπουργούπολη!

Με το σύνθημα «Ναι στο Πάρκο, όχι στην Υπουργούπολη!», οι πολίτες της Δάφνης και του Υμηττού, διεκδικώντας να γίνει ο χώρος της τ. ΠΥΡΚΑΛ αποκλειστικά Πάρκο Πρασίνου, Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπερτοπικής εμβέλειας, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, συμμετέχουμε, το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021, σε αγώνα δρόμου απόστασης 5 χιλιομέτρων (ώρα εκκίνησης 18.00), για ερασιτέχνες δρομείς, που θα «κυκλώσουν» την ΠΥΡΚΑΛ και θα διέλθουν από το Θέατρο Βράχων.

Δήμος Αγίου Δημητρίου:  Ξανανοίγουν τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας

Σύμφωνα με τα πιο πάνω, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Δημητρίου, από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, θα δέχονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 – 12:00 τους κατοίκους άνω των 60 ετών για νέα εγγραφή τους στο πρόγραμμα ή για την ετήσια ανανέωση της κάρτας μέλους τους.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: ''Η ομάδα περισυλλογής κλαδιών και ογκωδών του τμήματος Σάρωσης της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος θα παραμείνει σε αναστολή λειτουργίας για 10 μέρες''

Ως εκ τούτου παρακαλούμε τους πολίτες να μην αποθέτουν κλαδιά και ογκώδη στα πεζοδρόμια για αυτές τις 10 μέρες και να προσπαθήσουμε όλοι μας να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή.