''Η Πόλη που θέλω''
Λαμβάνοντας την πρόσκληση για συνεδρίαση δια ζώσης, με θέμα την εκλογή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, δε μπορούμε παρά να ανησυχήσουμε για την επιπολαιότητα που η διοίκηση του Δήμου αντιμετωπίζει, αυτή τη δύσκολη περίοδο, τα πράγματα, και, αντί να επικεντρωθεί στα προβλήματα της πόλης, έχει μπει σε μια διαδικασία υποβάθμισης του ρόλου του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών, με πολλές παρατυπίες, βάζοντας σε κίνδυνο κομβικές αποφάσεις και λειτουργίες της πόλης.

Είχαμε επισημάνει τον Ιουλίου ότι το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου λειτούργησε ως όργανο του δήμαρχου και της δημοτικής αρχής, δικαιωθήκαμε μέσα σε λίγους μήνες: ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας έχουν σήμερα θέσεις αντιδημάρχων και προέδρων νομικών προσώπων.

Καλούμε, για μία ακόμη φορά, το Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή να επανέλθουν στη νομιμότητα, οφείλουμε να τηρούμε με υπευθυνότητα, χωρίς καμία εξαίρεση, τα μέτρα για τον covid-19, όπως κάνει όλη η κοινωνία.

Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα τήρησης των μέτρων, δε μπορούμε να απαιτούμε απο τους δημότες συμμόρφωση κι εμείς να αδιαφορούμε.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ και την ΚΥΑ με σκοπό αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι διά ζώσης.

“Η Πόλη που θέλω” δε θα συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο της Κυριακής, από σεβασμό στα μέτρα για τον covid.

Καλούμε και τις υπόλοιπες παρατάξεις τις αντιπολίτευσης να μη συμμετέχουν, διότι οι διαδικασίες είναι σαφείς και γνωστές και το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να είναι ενήμερο και να τις ακολουθεί.

Προβλήθηκε 177 φορές

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ ''Μ. Παπαμαύρος'': Τιμάμε την 8η ΜΑΡΤΗ Διεκδικώντας τα Σύγχρονα Δικαιώματά μας

Σε Ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπίδευσης Ηλιούπολης «Μιχάλης Παπαμαύρος» καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στην συγκέντρωση τη Δευτέρα 8 Μάρτη στις 5.30 μ.μ. στα Προπύλαια για να τιμήσουν την ιστορική επέτειο της 8ης Μάρτη, Παγκόσμιας Μέρας των γυναικών,

Ανοίγουμε τον δρόμο στην καινοτομία και στις νεοφυείς επιχειρήσεις / Δήμος Ηλιούπολης

Σκοπός του μνημονίου είναι η διεύρυνση της συνεργασίας τους κάτω από την ομπρέλα της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, για την προώθηση διεθνώς του Δήμου Ηλιούπολης ως πόλης καινοτομίας και για την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Σπύρος Ζαννιάς: ''Κύριε Αυγενάκη, σεβόμαστε όλα τα Ολυμπιακά Αθλήματα και τον Ελληνικό Αθλητισμό''

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπαγωγή του μπάντμιντον στο τένις, για την οποία δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού, όπως υπογραμμίζει η Ομοσπονδία.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΗ 2021 - 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (στην αρχή κάθε βάρδιας) - ΑΠΟΧΗ το Σαββατοκύριακο''

Την στιγμή που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε καθεστώς lockdown λόγω της πανδημίας, η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στους εργαζόμενους καταπατώντας δικαιώματα που είχαν κατακτήσει τον προηγούμενο αιώνα με πολλούς αγώνες και αίμα.

Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ: ''Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης για το κοινό''

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ 843/Β΄/03-03-2021 που αφορά τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για το διάστημα από την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00...