Την έλλειψη καθηγητή για το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα της Χημείας στο 1ο Λύκειο Υμηττού καταγγέλλει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δάφνης-Υμηττού.

Όπως τονίζεται, στη Γ΄ Τάξη δεν έχει γίνει ούτε μία ώρα μαθήματος, ενώ στην Α' και Β' Τάξη έχουν καλυφθεί μόλις τέσσερις από τις συνολικά 16.

Η Ένωση Γονέων ζητά την άμεση τοποθέτηση καθηγητή Χημείας στο 1ο Λύκειο Υμηττού.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων επισημαίνει ότι έναν και πλέον μήνα μετά τη, με «διθυραμβικές» δηλώσεις για πανέτοιμα σχολεία, έναρξη της σχολικής χρονιάς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους αρμοδίους που «κάνουν πως δε βλέπουν», ότι στο 1ο Λύκειο Υμηττού δεν υπάρχει Καθηγητής για το μάθημα της Χημείας.

Συγκεκριμένα, στο σχολείο λείπουν, κάθε εβδομάδα που περνά, 8 ώρες Χημείας για την Α΄ Λυκείου, 8 ώρες Χημείας για τη Β΄ Λυκείου και 12 ώρες (6+6) για τους μαθητές που εξετάζονται τη Χημεία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις από δύο κατευθύνσεις. Για το θέμα έχει κάνει σειρά ενεργειών ο οικείος Σύλλογος Γονέων, καθώς και η Διεύθυνση του Σχολείου, ωστόσο, λύση δε δόθηκε, εκτός από ένα «παυσίπονο», που ήταν η Καθηγήτρια Φυσικός του Σχολείου να αναλάβει ως β' ανάθεση 4 ώρες Χημείας, αλλά όχι της Γ' Τάξης, καθώς κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Με λίγα λόγια, από τις 16 ώρες της Α΄ και Β΄ Τάξης έχουν καλυφθεί οι 4 και όσο για τη Γ΄ Τάξη, δεν έχει κάνει ούτε μία ώρα μαθήματος σε πανελληνίως εξεταζόμενο μάθημα! Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του 1ου Λυκείου Υμηττού στην κατεύθυνση της Υγείας και στη Θετική κατεύθυνση είναι ήδη κατάφωρα αδικημένοι από την Πολιτεία, γεγονός που καταπατά συνταγματικά τους δικαιώματα! Είναι σαν να ξεκινάνε να τρέξουν ένα 800άρι αγώνα δρόμου, με αφετηρία 100 μέτρα πίσω από τους υπόλοιπους συναθλητές τους...

Απαιτούμε την άμεση τοποθέτηση Καθηγητή Χημείας στο 1ο Λύκειο Υμηττού και να σταματήσει το Υπουργείο τον εμπαιγμό ότι όλα είναι τέλεια! Δεν είναι τέλεια! Τελεία και παύλα! Και δεν χωρεί καμία δικαιολογία

www.efsyn.gr (Χρήστος Κάτσικας)

Προβλήθηκε 324 φορές

Εξαφάνιση 19χρονης: Το τελευταίο ίχνος ζωής της Αρτέμιδος - Βίντεο ντοκουμέντο του Live News

«Η κόρη μας να γυρίσει στο σπίτι και όλα θα είναι όπως πριν». Αυτή είναι η έκκληση αγωνίας του πατέρα της 19χρονης Αρτέμιδος, η εξαφάνιση της οποίας τέσσερις ημέρες πριν έχει προκαλέσει ανησυχία.

Εξαφάνιση 19χρονης από την περιοχή του Κορωπίου.

Η Άρτεμις Βασίλη, 19 ετών, την 16/10/20 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορωπίου, Αττικής. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Μπαράζ επιθέσεων με βαριοπούλες σε πέντε τράπεζες

Μπαράζ επιθέσεων σε πέντε τράπεζες στην Αττική, πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα. Οι δράστες, από τις 02.30 έως τις 02.50 με βαριοπούλες και άλλα αντικείμενα προξένησαν ραγίσματα στους υαλοπίνακες και στα ΑΤΜ...

Οι πρώτοι καφέ κάδοι βιοαποβλήτων στον Δήμο Αλίμου

Πρόκειται για το νέο «ρεύμα» αποκομιδής αποβλήτων, κατά το οποίο τα οργανικά απόβλητα ρίπτονται στους καφέ κάδους, συλλέγονται από ειδικό απορριμματοφόρο και μεταφέρονται σε ειδική διαδημοτική μονάδα επεξεργασίας, για να γίνουν λίπασμα.

Γηροκομείο Γλυφάδα: Ήξεραν ότι υπάρχουν κρούσματα και δεν τηρούσαν τα μέτρα! Βίντεο - ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο με υπάλληλο να αφήνει τον άνθρωπο με τα ψωμιά να μπει στο γηροκομείο, ενώ η ίδια δεν τηρεί κανένα μέτρο. Ήξερε ήδη ότι υπάρχουν κρούσματα! Τι δηλώνει ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας στο newsit.gr