Διεκδικώντας τη στελέχωση και λειτουργία των ιατρείων του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης, Σωματεία και φορείς της πόλης πραγματοποίησαν την Παρασκευή 29 Γενάρη συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, ζητώντας τη σύγκλιση άμεσα του δημοτικού συμβουλίου.


Επίσης, την ίδια μέρα πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπ. Υγείας ζητώντας να συναντήσουν τον υπουργό για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με το ΚΥ Ηλιούπολης και να του καταθέσουν υπόμνημα.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά αντιμετώπισαν την αδιαφορία και την αδιαλλαξία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Τα Σωματεία και οι φορείς καλούν σε νέα συγκέντρωση την Τετάρτη 3 Φλεβάρη στη 1 το μεσημέρι έξω από το ΙΚΑ Ηλιούπολης (παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας) απαιτώντας:

  • Να λειτουργήσει εδώ και τώρα το Κέντρο Υγείας στην πόλη, με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού ώστε να καλυφτούν όλες οι ανάγκες.

  • Μέτρα προστασίας, με μαζικά τεστ, σε σχολεία, γειτονιές, χώρους δουλειάς, για να σταματήσει η μαζική εξάπλωση.

  • Επίταξη τώρα του ιδιωτικού τομέα Υγείας, μαζικές προσλήψεις για να ικανοποιηθεί το σύνολο των αναγκών για να μη γίνει το δημόσιο σύστημα Υγείας, σύστημα της μιας νόσου.

Πηγή: m.902.gr 

Προβλήθηκε 293 φορές

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης για την ανάρτηση της Παλαιστινιακής σημαίας στο Μέγαρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης''

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Ομολογουμένως μας ξάφνιασε η ανάρτηση της Παλαιστινιακής σημαίας στο Μέγαρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης.